lørdag den 28. januar 2012

Om lørdage

Bavianen sidder på gulvet og svinger med en uro. Bevares, den burde nok hænge et sted, så hun kun kunne daske til den - men det er så sjovt at have mulighed for at svinge hele herligheden rundt og rundt.

Bavianfar er ude og lufte fodboldbenene i sæsonens første træning.

Jeg sidder i sofaen med pc'en og ignorerer, at der kommer gæster kl. 18 og jeg har 837 ting jeg gerne vil når inden da. Eller i hvert fald et par stykker.

Der trænger virkeligt til at blive ryddet op i vindueskarmen. Vi har en rimeligt seriøs vindueskarm i stuen - bred OG lang. Der kan immervæk få ophobet sig nogle bunker, når man "rydder op" andre steder. Ja, i anførselstegn, for når man bare flytter bunkerne op i vindueskarmen, så har man jo ikke ryddet rigtigt op, heller ikke selvom der ser pænere ud af det.

Menuen i aften spørger du? Tjo, det bliver noget med en omgang gulerødder og rødbeder i ovn. Noget madbrød med salt-flager på toppen. En creme af jordskokker (og måske champignon, det har jeg endnu ikke besluttet om jeg tør). Helt almindelig humus. Til sidst noget med svinemørbrad, som jeg endnu ikke helt har gennemskuet (Det bliver nok på traditionel vis, brunet på panden - færdigstegt i ovn sammen med gulerødderne og rødbederne).
Dessert: Chokoladefondant med blødende hjerte med hindbærcoulis til.

1 kommentar: