mandag den 31. december 2012

Nytårsforsæt

Der er så mange ting jeg kunne slå mig selv i hovedet over. Det virker bare så latterligt at gøre det fordi det er 1. januar i morgen.

Det eneste i mit liv, der minder om et nytårsforsæt er følgende regnestykke: Der er (ca.) 14 graviditetsuger tilbage. Da jeg ventede bavianen tog jeg et kilo på om ugen(!) fra nu af. Der er kun 9kg til min vægt er trecifret. Det må ikke ske.
Så hvis vi skulle kalde det et nytårsforsæt (men vi kunne også kalde det et gravditetsforsæt eller sundhedsforsæt) så ville det være noget i retningen af: "Ikke tage mere end 9 kg på inden ægget skal lægges". Derudover kunne jeg fristes til at tilføje "ikke veje mere end jeg gør nu til næste nytår" - for det er ligesom et overskueligt mål.

Jeg synes bare ikke det er så festligt med de der regler for hvad der partout skal ændres - og som alligevel ikke bliver ændret i længere tid end et par uger - højest.
I år vil jeg derfor lave en liste over seriøse nytårsforsæt som jeg har planer om at nå:

- Føde et barn, helst au naturel og uden for mange sting bagefter (undskyld til eventuelle mænd der måtte være kommet forbi bloggen)
- Cykle mere end i 2012 (jeg har cyklet mindre end 5 gange det sidste år, så det går nok)
- Elske mine børn lidt mere for hver gang de smiler og griner
- Få billeder på væggene i stuen
- Stoppe med at kaste op jævnligt
- Lade være med at blive gravid igen
- Drikke noget mere te
- Nyde min barsel
- Stresse mindre over ikke at have fast arbejde
- Købe en ny telefon
- Få vokset ben jævnligt
- Undgå sukat (føj for helvede)
- Købe en altankasse (og muligvis også plante noget i den, men det er ikke så vigtigt)
- Se noget mere til alle de gode mennesker i mit liv (læs: drikke mig fuld - jævnligt)

Ja, det var så 14 ting som jeg har tænkt mig at arbejde i retningen af (15 hvis det der vægt-halløj tælles med).
Skulle der være nogen, der har lyst til at gætte på hvad der lykkes, ja så er man velkommen i kommentarfeltet inden 15. januar 2013. Den der har flest rigtige når 2013 er omme får en præmie af en art (Nej jeg ved da ikke hvad, der er jo et helt år til!?)


1 kommentar:

  1. Jeg sætter klart mine penge på, at det lykkes at undgå sukat. Der kan da umuligt være nogen i 2013, der stadig bruger det lort (undskyld sproget...)

    SvarSlet