fredag den 24. august 2012

Det må man altså ikke!

Der er så mange mennesker, som man har delt forskellige etaper af sit liv med. De der venner man havde i folkeskolen, som kender den bid af ens liv - eller gymnasievennerne, der så de tre år, men som man ikke lige har fået set siden.
Jeg synes der er langt mellem de venner, der har været der siden man var lille og som stadig hænger ved. Og dem, der så endda også har taget ens bedre halvdel til sig som ven er virkeligt sjældne.

Måske er det bare mig, men jeg vælter mig ikke i venner. Jeg har altid været sådan lidt indadvendt - haft brug for ro til at samle tankerne frem for folk at spille bold op af.
Så når en af de der unikke kammerater bliver udsat for noget rigtig grimt, så bliver jeg bare så ked af det. Helt ærligt! Det er da ikke okay, at nogen gør sådan ved min ven.

Øv, jeg kunne sætte mig ned og græde lidt fordi det er så trist.
En af de der unikke kammerater, har mistet sin kone. Og hvis hun så bare var trådt ud foran en lastbil, så var det kun en ren sorg han nu skal igennem. Men nej! Hun har i stedet taget hans hjerte, og behandlet det dårligt. Nu er han smadret, ja fuldstændigt ødelagt.

Man må da ikke gå fra sin ægtefælle? Må man vel?

1 kommentar:

  1. Åh nej! Det gør mig virkelig ondt for dig og din ven. Nej, man må overhovedet ikke gå fra sin ægtefælle eller behandle andres hjerter dårligt! Avs

    SvarSlet