onsdag den 24. april 2013

Tillykke

I fredags fyldte bavianen to. Hun fattede lige nøjagtigt ingenting af det, men er allerede meget glad for det briotog, som hun fik af sine forældre.

Desværre betyder en toårs fødselsdag, at man (af årsager som ingen kan forklare, udover "sådan er det bare, og det er ikke os, der laver reglerne") ikke længere må sove udenfor i en barnevogn i vuggestuen, men i stedet skal sove indenfor på en madras på gulvet.
Det havde egentligt ikke betydet det store - i weekenderne tager hun altid sin lur indenfor uden problemer - hvis ikke det var fordi at hendes vuggestue er indrettet på så få kvadratmeter, at de børn, der vågner først ikke kan flyttes særligt langt væk fra de sovende børn. Resultatet er, at min lille syvsover, der plejer at tage små tre timers middagslur de sidste to dage kun har fået en time.
Det er med andre ord en irritabel diva vi har fået med hjem de sidste to dage. Det er virkeligt synd for både hende og os. Jeg er lige på nippet til at finde nogen og skælde ud. For det kan da ikke passe, at min stakkels lille bavian skal have sit liv fucket up bare fordi hun er fyldt to!?

2 kommentarer:

 1. Det er da heller ikke holdbart. Ludvig 18 mdr er også blevet forvist fra barnevogn på altan til madras på gulv - men det er trods alt i et seperat rum så der er ro hvis de vil/kan sove længe. At tøsebørnene skræpper og Ludvig ikke vil gå glip af noget har på forunderligvis betydet at han kun sover knap 2 timer i stedet for 3,5... uden at være påvirket af det.

  SvarSlet
 2. Gammelt indlæg det her, ved det. Og måske har bavianen vænnet sig til det og sover nu 3 timer igen.
  Vil bare sige, at reglerne er sådan alle steder (så vidt jeg ved), fordi børn ikke må have seler på når de 2 år, fordi der er fare for kvælning i selen, hvis de kravler ud. Fair nok.
  Men vi gav bare tilladelse til at vores piger måtte sove uden sele i barnevognen. Spørg om det er en mulighed - hvis du er ok med det.
  Kh. Loui

  SvarSlet